Despre noi

 

Zoom gallery

Istoria companiei noastre începe în Cehia, unde în 2005 se înfiinţează Reinvest Corporation, cu sediul în Brno. Ȋncă de la început, principalul nostru obiectiv a fost de a dezvolta proiecte imobiliare de anvergură care să satisfacă cerinţele clientului, dar şi ale comunităţii. De atunci suntem într-o continuă creştere şi îmbunătăţire, astfel încât să oferim cele mai bune soluţii pentru realizarea unor proiecte de succes.

 Experienţa, succesul proiectelor finalizate şi buna înţelegere a nevoilor clientului, ne-au impulsionat să ne extindem activitatea şi pe alte pieţe, precum România, Bulgaria şi Serbia, unde am reuşit să ne facem cunoscuţi prin realizările şi profesionalismul echipei implicate.

Facem afaceri în beneficiul clienților noștri.

 

Pentru a avea succes, afacerile din ziua de astăzi necesită experiență dovedită, actuală, în mai multe discipline diferite, cum ar fi due diligence, retail, imobiliare, evaluarea terților.

Suntem o echipă cu experiență, dedicată domeniului nostru de activitate, care se află în continuă căutare a unor noi modalități de a se îmbunătăți. De fapt, obiectivul nostru a fost dintotdeauna să luăm parte la scrierea unei povești de succes cu fiecare partener cu care am colaborat.

Suntem specializați în dezvoltarea și consultanța imobiliară, precum și în auditul imobiliar, iar în portofoliul nostru sunt incluse proiecte fotovoltaice care au fost apreciate pe piață.

Experiența Grupului Reinvest identifică valorile de bază care ne ghidează pe noi ca și companie, care ne îndrumă în modul în care funcționăm și care ne disting de alte entități din industria noastră.

 

Aceste valori sunt aplicate în patru zone-cheie:

1.      Încredere

2.      Parteneriat

3.      Performanță

4.      Soluție

  Zoom gallery Zoom gallery Zoom gallery      Zoom gallery  Zoom gallery  Zoom gallery                        

 

RC-Reinvest > Despre noi